Γάμοι

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά στην Ελλάδα. Το φυσικό περιβάλλον, η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, η εκπληκτική θέα, το μαγικό ηλιοβασίλεμα, το εκτυφλωτικό λευκό και το απέραντο γαλάζιο, συγκροτούν έναν μοναδικό καμβά για τον τέλειο γάμο, το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας, ξεχωριστές βαφτίσεις, δεξιώσεις και πάρτι.

Οι γάμοι στη Σαντορίνη είναι πολύ συνηθισμένοι κατά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες, αφού το νησί διαθέτει άριστη τουριστική υποδομή για να υποδεχτεί εσάς και τους καλεσμένους σας. Το ξενοδοχείο 9 Muses είναι ένα πανέμορφο πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο πάνω στη διάσημη μαύρη παραλία του Περίβολου, ιδανικό για γάμους και βαφτίσεις, αφού διαθέτει και ιδιωτικό εκκλησάκι. Η οργάνωση γάμου ανατίθεται στο έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό του 9 Muses, που θα σχεδιάσει τα πάντα με έμφαση στη λεπτομέρεια και πυξίδα τις δικές σας επιθυμίες. Τέλος, το γαμήλιο ταξίδι θα σας μείνει αξέχαστο σε μια από τις πολυτελείς σουίτες του 9 Muses, με την καταπληκτική θέα και τις αποκλειστικές παροχές.

Αξέχαστη Δεξίωση Γάμου στη Σαντορίνη

Το ξενοδοχείο 9 Muses έχει ειδικό τμήμα του προσωπικού του που ασχολείται με την οργάνωση γάμου. Επαγγελματίες με πολυετή πείρα θα φροντίσουν για την τελετή στο ιδιωτικό εκκλησάκι του ξενοδοχείου, αλλά και για μια αξέχαστη δεξίωση γάμου στη Σαντορίνη με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Από την επιλογή της διακόσμησης, της μουσικής, των λουλουδιών, μέχρι τις άδειες του γάμου, το φαγητό και την υποδοχή των καλεσμένων, να είστε σίγουροι ότι τα πάντα θα βρίσκονται στην εντέλεια για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Βαφτίσεις με φόντο το Ηλιοβασίλεμα

Στη Σαντορίνη οι γαμήλιες τελετές, οι βαφτίσεις και οι δεξιώσεις γάμων είναι πραγματικά ξεχωριστές. Η θαλασσινή αύρα συνεπαίρνει τους επισκέπτες, η θέα μαγεύει, το ηλιοβασίλεμα υπνωτίζει. Το ξενοδοχείο 9 Muses, εκτός από την οργάνωση γάμου, αναλαμβάνει τη διοργάνωση και την πραγματοποίηση τελετών βάφτισης στο ιδιωτικό εκκλησάκι που διαθέτει. Είναι σίγουρο ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας θα περάσετε υπέροχα στο ειδυλλιακό περιβάλλον του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του νησιού.