Αθλητικές Δραστηριότητες στη Σαντορίνη

Οι αθλητικές δραστηριότητες στη Σαντορίνη, για μεγάλους και για παιδιά, πραγματοποιούνται υπό ιδανικές συνθήκες εντός του ξενοδοχείου 9 Muses. Στο resort θα βρείτε γήπεδο τένις, γυμναστήριο, πισίνες, εξωτερικό τζακούζι, σάουνα και πινγκ πονγκ.

Για εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν τη φόρμα τους και στις διακοπές, το ξενοδοχείο 9 Muses είναι το κατάλληλο μέρος. Ανανέωση και άσκηση του σώματος και του πνεύματος, σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον. Το γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Το γήπεδο τένις είναι ανοικτό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ λίγη ώρα στο εξωτερικό τζακούζι θα σας χαλαρώσει μετά τη γυμναστική σας.

Ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, το resort 9 Muses διαθέτει όχι μόνο τα κατάλληλα δωμάτια για τέτοιου είδους διαμονή, αλλά φροντίζει να κάνει το καλοκαίρι των παιδιών αξέχαστα διασκεδαστικό οργανώνοντας πολλές δραστηριότητες για παιδιά. Γι' αυτό το σκοπό έχει πισίνα, ειδικού βάθους και ασφάλειας.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET

Παρόλο που το ξενοδοχείο 9 Muses δημιουργήθηκε για να γίνει ο προσωπικός σας παράδεισος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών, είναι σαφές ότι δίνει ιδιαίτερο βάρος στην επικοινωνία. Παρέχει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και δυνατότητα ενσύρματης πρόσβασης με μικρή επιβάρυνση στους συνεδριακούς χώρους του ξενοδοχείου.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Τα θαλάσσια σπορ στη Σαντορίνη έχουν την τιμητική τους. Οι θάλασσες στη δυτική πλευρά του νησιού είναι ιδανικές για πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως windsurf, boogie board, waveride, θαλάσσιο σκι και πολλά ακόμα. Ο Περίβολος είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία στη Σαντορίνη, αφού διαθέτει άψογη οργάνωση και υποδειγματική υποδομή. Είναι μια απάνεμη ακτή, μεγάλη, με ηφαιστειογενή μαύρη άμμο, γι' αυτό άλλωστε και είναι γνωστή και ως η Μαύρη Παραλία.

Η παραλία της Περίσσας είναι επίσης μία από τις πιο γνωστές του νησιού. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 λεπτών από τα Φηρά και είναι κατάλληλη για αθλητικές δραστηριότητες, μπάνιο και ηλιοθεραπεία.

Το ξενοδοχείο 9 Muses βρίσκεται στη Μαύρη Παραλία -Περίβολος- με εύκολη πρόσβαση όμως σε όλες τις υπόλοιπες ακτές του νησιού, όπως την παραλία της Περίσσας, το Καμάρι και την Κόκκινη Παραλία.