Εξοπλισμένο γυμναστήριο

Ο Περίβολος είναι το hot spot της Σαντορίνης, αφού εκεί μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν την υπέροχη παραλία και τα αθλήματα που θα επιλέξουν. To 9 Muses resort στη Σαντορίνη διαθέτει ένα άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο για τους επισκέπτες του.

Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου 9 Muses διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για εκείνους που δεν θέλουν να χάσουν τη φόρμα τους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Στον ίδιο χώρο με το γυμναστήριο υπάρχει επίσης σάουνα και τζακούζι, ενώ οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και ειδικά μασάζ, ιδανικά για μυϊκή χαλάρωση μετά την προπόνηση.

ΑΘΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Ο Περίβολος Σαντορίνης προσφέρεται για πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων. Το ξενοδοχείο 9 Muses διαθέτει μία κεντρική μεγάλη πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερικό τζακούζι και δυνατότητα για μασάζ.

Η Μαύρη Παραλία, ο Περίβολος δηλαδή, διαθέτει την καλύτερη υποδομή της Σαντορίνης, για θαλάσσια σπορ, όπως windsurf, σκι, καταδύσεις, boogie board, wave ride και πολλά ακόμα. Επίσης, επειδή η παραλία έχει άμμο, μπορείτε να κάνετε jogging, ιδανικά τις πρώτες πρωινές ώρες ή πιο αργά το απόγευμα, όταν δεν υπάρχει πολύς κόσμος. Η Σαντορίνη είναι το νησί που μπορείτε πραγματικά να κάνετε τα πάντα!