Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται πολυάριθμοι γάμοι και εκδηλώσεις στη Σαντορίνη. Επίσης, πολλές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού διοργανώνουν συνέδρια στις Κυκλάδες, και ειδικά στην Σαντορίνη, αφού εκεί υπάρχουν οι ιδανικοί χώροι εκδηλώσεων, με άριστη υποδομή. Ο Περίβολος είναι η τέλεια τοποθεσία, αφού βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα Φηρά, αλλά παράλληλα αρκετά μακριά από τα πολύβουα πλήθη που κατακλύζουν την πρωτεύουσα του νησιού.

Στο 9 Muses πραγματοποιούνται πολλές γαμήλιες τελετές, βαφτίσεις και πάρτι αφού οι χώροι εκδηλώσεων που διαθέτει είναι άνετοι, πλήρως κλιματιζόμενοι και άψογα διακοσμημένοι. Επίσης υπάρχει ειδικό τμήμα στο ξενοδοχείο που εξειδικεύεται στην οργάνωση πάσης φύσεως εκδηλώσεων. Λόγω της θέσης του ξενοδοχείου αλλά και της άψογης εξυπηρέτησης, στο 9 Muses resort διοργανώνονται οι ωραιότεροι γάμοι και εκδηλώσεις στη Σαντορίνη!

Αίθουσες για Συνέδρια στη Σαντορίνη

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλά συνέδρια πραγματοποιούνται στις Κυκλάδες, αφού υπάρχει πολύ εύκολη πρόσβαση από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά και αεροπορικώς με άφιξη στο αεροδρόμιο τη Σαντορίνης. Στο 9 Muses υπάρχουν ιδανικοί χώροι εκδηλώσεων, ένα ευρύχωρο συνεδριακό κέντρο και μερικές από τις καλύτερα εξοπλισμένες αίθουσες για συνέδρια στη Σαντορίνη.

Το συνεδριακό κέντρο μπορεί να διαρρυθμιστεί κατάλληλα ώστε να φιλοξενήσει και άλλου τύπου εκδηλώσεις. Διαθέτει οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη κλιματισμό, ενώ το προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει σε οτιδήποτε προκύψει σε θέματα οργάνωσης και εξοπλισμού. Άλλωστε το ειδικό τμήμα διαθέτει πολυετή πείρα στην οργάνωση εκδηλώσεων.

Επαγγελματικά Συνέδρια στις Κυκλάδες

Παρόλο που η Σαντορίνη είναι γνωστή ως το ιδανικό μέρος για ειδυλλιακές διακοπές, ταυτόχρονα προσφέρεται και για τη διεξαγωγή επαγγελματικών συνεδρίων. Το 9 Muses διαθέτει τις καλύτερες αίθουσες για συνέδρια στη Σαντορίνη. Η οργάνωση στο συνεδριακό κέντρο είναι άκρως επαγγελματική, το περιβάλλον διακρίνεται για την κομψότητα και την πολυτέλειά του και παρέχονται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες, που εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία των συνεδρίων σας. Ο Περίβολος, η παραλία πάνω στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο 9 Muses, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 λεπτών με το αυτοκίνητο από τα Φηρά, και θεωρείται η ιδανική τοποθεσία τόσο για τις διακοπές, όσο και για τα επαγγελματικά σας ταξίδια.

Χωρητικότητα Συνεδριακού Χώρου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ 1
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΜΒΑΔΟΝ (ΠΟΔΙΑ/Τ.Μ.) 2153/200
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 90
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ GROUP 90
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 180
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ BANQUET 120
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ U-SHAPE 50