Πολιτική & Τιμές

Σημείωση: Η πολιτική που ακολουθείται από το ξενοδοχείο διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο της διαμονής, το δωμάτιο, τις ημερομηνίες διαμονής και τις τιμές. Παρακαλούμε να ελέγξετε τις πληροφορίες δωματίων, προτού κάνετε την κράτησή σας.

Προϋποθέσεις: Επιβεβαίωση κράτησης και εγγύηση: για την επιβεβαίωση της κράτησης απαιτείται προέγκριση πιστωτικής κάρτας ή προπληρωμή διαμονής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Αν η ακύρωση πραγματοποιηθεί 21 μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.
Ακύρωση που πραγματοποιείται 11 με 20 μέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης, θα επιβαρύνεται με το 50% του κόστους διαμονής.
Ακύρωση που πραγματοποιείται 10 ή και λιγότερες μέρες από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης, θα επιβαρύνεται με το 100% της διαμονής.
Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν εμφανιστεί ή αναχωρήσει πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης, θα επιβαρύνεται με το 100% της διαμονής.

Ώρες άφιξης: 15:00 - 00:00 // Ώρα αναχώρησης: 11:00.
Αποδεκτές κάρτες: Visa, MasterCard
Internet: Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν όλοι οι επισκέπτες στους κοινόχρηστους χώρους και στα δωμάτια. Η ενσύρματη σύνδεση με modem είναι διαθέσιμη στο συνεδριακό κέντρο, χωρίς καμία επιβάρυνση.
Κατοικίδια: Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.
Στάθμευση: Δωρεάν χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες.
Επιβαρύνσεις: 13% ΦΠΑ διαμονής και 24% ΦΠΑ για το πρωινό και περιλαμβάνεται στις τιμές. Ο Φόρος διαμονής είναι 10€ ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, δεν περιλαμβάνεται στις τιμές και εξοφλείται απευθείας στην υποδοχή.
Παιδιά και έξτρα κρεβάτια: Παιδιά κάτω των 2 ετών διαμένουν δωρεάν.