/
/
2
0
0
Σαντορίνη, Περίβολος, 84700, Ελλάδα +30 22860 81781
9 MUSES
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
  • 1. Παραλία Περίσσας
  • 2. Καλδέρα Σαντορίνης
  • 3. Οία
  • 4. Φηρά
ΠΡΟΣΒΑΣΗ & ΧΑΡΤΗΣ
  • 1. Λιμάνι Αθηνιού Σαντορίνης
  • 2. Αεροδρόμιο Σαντορίνης

ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ – Η ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Οι Κυκλάδες είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός στην Ελλάδα. Η Σαντορίνη είναι ένα πραγματικά μαγευτικό νησί. Γεννημένο από το ηφαίστειο, με μαύρα βράχια, αφοπλιστική θέα, σπίτια κρεμασμένα στα βράχια και ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα, διάσημο σε όλο τον κόσμο. Η ανατολική πλευρά του νησιού είναι βραχώδης και απόκρημνη, σε αντίθεση με την δυτική πλευρά, η οποία διαθέτει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της χώρας. Ο Περίβολος στη Σαντορίνη, γνωστός και ως Μαύρη Παραλία, είναι μια απέραντη ακτή με μαύρη άμμο και άρτια οργάνωση. Εκεί οι επισκέπτες θα βρουν πολλά bar, καφετέριες, beach bar, εστιατόρια και ταβέρνες με υπέροχα θαλασσινά και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.

Το ξενοδοχείο 9 Muses βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων από την υπέροχη παραλία του Περίβολου στη Σαντορίνη, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν την υπέροχη βαθυγάλαζη θάλασσα.

Εκτός από τη Μαύρη Παραλία, η Σαντορίνη διαθέτει μερικές ακόμη ιδιόμορφες παραλίες, όπως η Κόκκινη Παραλία, η Περίσσα και το Καμάρι. Η μεγάλη παραλία της Περίσσας βρίσκεται περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Φηρά, την πρωτεύουσα του νησιού. Στην παραλία της Περίσσας θα βρείτε πολλά εστιατόρια, ταβέρνες και καφέ, καθώς και μικρή αγορά. Η παραλία Καμάρι βρίσκεται κοντά στην Περίσσα και είναι καλυμμένη από γυαλιστερές, ηφαιστειακές πέτρες και μαύρη άμμο. Στο Καμάρι, όπως και στην παραλία της Περίσσας, οι επισκέπτες θα βρουν ομπρέλες, ξαπλώστρες και υποδομή για θαλάσσια σπορ.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Οι Κυκλάδες, το πιο όμορφο νησιωτικό σύμπλεγμα στην Ελλάδα, έχουν μια ιδιαίτερη παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Στα χρώματα επικρατούν το εκτυφλωτικό λευκό και το ανοιχτό γαλάζιο, ενώ τα κτίσματα δεν επιτρέπεται να έχουν πάνω από δύο ορόφους. Στη Σαντορίνη τα πράγματα διαφοροποιούνται λίγο, καθώς η αρχιτεκτονική πρέπει να υπακούσει στο ιδιόμορφο ηφαιστειακό έδαφος του νησιού. Εκεί λοιπόν κυριαρχούν τα υπόσκαφα σπίτια, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται σκαρφαλωμένα στα βράχια και απολαμβάνουν την υπέροχη θέα του Αιγαίου. Οι κάτασπρες ασβεστωμένες αυλές, οι ζωηρές βουκαμβίλιες και τα κόκκινα γεράνια, τα στενά σοκάκια και το βαθυγάλαζο φόντο αποτελούν το σήμα κατατεθέν του μαγευτικού αυτού νησιού. Οι Κυκλάδες διαθέτουν ένα σπάνιο μαύρο διαμάντι, μοναδικό στον κόσμο: τη Σαντορίνη!