Η Σαντορίνη προσφέρεται για πολλές αθλητικές δραστηριότητες και θαλάσσια σπορ. Στο ξενοδοχείο 9 Muses οι επισκέπτες θα βρουν ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, εξωτερικό τζακούζι, σάουνα, γήπεδα τένις, βόλεϊ και πινγκ πονγκ. Επίσης, οι γονείς θα εκτιμήσουν και το ότι το ξενοδοχείο αυτό με την άριστη υποδομή, διαθέτει και παιδική πισίνα.

Μπροστά από το ξενοδοχείο, στην παραλία του Περίβολου, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν καταδύσεις, ιστιοσανίδα, windsurfing και πολλά ακόμα θαλάσσια σπορ. Ο βυθός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω της ιδιόμορφης ηφαιστειογενούς τοπογεωγραφίας, και ενδείκνυται για καταδύσεις. Στον Περίβολο υπάρχει εξειδικευμένο κέντρο με προπονητές και καθηγητές που θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν, ενώ υπάρχει φυσικά η δυνατότητα να νοικιάσετε τον εξοπλισμό και τις στολές που χρειάζονται για να πραγματοποιήσετε καταδύσεις σε μικρά ή μεγάλα βάθη.

Επίσης, η ιστιοσανίδα και το windsurfing είναι πολύ δημοφιλή σπορ, όχι μόνο στη Σαντορίνη, αλλά και στις Κυκλάδες γενικότερα, αφού οι άνεμοι και τα μελτέμια βοηθούν πολύ, ειδικά τον Αύγουστο. Έτσι, θα δείτε εκεί πολλούς λάτρεις των συγκεκριμένων αθλημάτων.

Οικογενειακες δραστηριοτητες

Το 9 Muses είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο με πολλές παροχές. Η τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, αλλά και η προσεχτικά σχεδιασμένη υποδομή του εντυπωσιάζουν. Η μεγάλη πισίνα, το γυμναστήριο, το εξωτερικό τζακούζι και η σάουνα, είναι μερικές μόνο από τις εγκαταστάσεις που προσφέρει. Αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή και για οικογενειακές διακοπές αφού είναι από τα λίγα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη με παιδική πισίνα και παιδική χαρά.

Κρατήστε τη φόρμα σας, λοιπόν, και στις διακοπές. Επισκεφθείτε το γυμναστήριο, απολαύστε το τζακούζι ή τη σάουνα και χαλαρώστε με ένα μασάζ. Στο ξενοδοχείο αυτό, τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν με την παιδική πισίνα, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου, και με την πληθώρα δραστηριοτήτων που θα τα κρατήσουν απασχολημένα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.


Δραστηριοτητες και θαλασσια σπορ


Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του
Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση".
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαΐκής Ένωσης.